Intocht Sinterklaas Schoonhoven 14-11-2020


Evenementgegevens

  • Datum:

Intocht Sinterklaas Schoonhoven 2020

Doortocht Sinterklaas Schoonhoven 14-11-2020
Ivm met corona kan de intocht van Sinterklaas dit jaar niet doorgaan zoals we gewend zijn.In plaats daarvan zullen de Sint en zijn Pieten een doortocht maken door de straten van Schoonhoven.
Deze zal starten om 11:00 uur. Jullie zijn van harte welkom om naar de Sint te komen zwaaien. Uiteraard gelden hierbij de corona regels en zullen wij erop toezien dat deze worden nageleefd.
HOUDT ALSTUBLIJFT 1,5 METER AFSTAND EN BLIJF THUIS BIJ ZIEKTE.
om 12:00 uur houden de Sint en zijn Pieten pauze.
Om 14:00 uur start het middagprogramma, er zullen door de stad diverse Hotspots zijn waar je de Sint en de Pieten kunt ontmoeten, ook hier moeten de corona regels worden nageleefd enkun je Sinterklaas geen handje geven.
Wel kunnen jullie zoals elk jaar kruidnootjes krijgen van de Pieten, deze zijn wel alvast verpakt in handige plastic zakjes.
Om 16:00 uur eindigt het middag programma en gaan de Sint en de Pieten uitrusten om s’avonds alle schoentjes te kunnen vullen.
Ben je nou benieuwd door welke straten de route van de doortocht gaat, en waar de Hotspots zich bevinden en wie je daar kunt ontmoeten? Haal dan bij de Schoonhovense Winkeliers jouw plattegrond op, deze ligt
ongeveer vanaf maandag 2 november in de winkels.​
Vergeet ook niet om je kleurplaat in te leveren, wie weet win je wel een mooie prijs! Kleurplaten worden 2 weken voor de doortocht uitgedeeld op de Scholen.
 
Als er nieuwe, strengere maatregelen komen, kan het gebeuren dat de intocht alsnog niet doorgaat. Daar gaat Spomuza echter niet vanuit. Wij stellen alles in het werk om Sinterklaas zoals altijd een warm welkom te geven in Schoonhoven, maar wel op een manier die verantwoord is 
Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, buiten
 
 
 
1.083
Bereikte mensen
378
Betrokkenheidsacties
Bericht promoten
 
26
3 opmerkingen
10 keer gedeeld
Leuk

 

 
Opmerking plaatsen
 
Delen
 
 
Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.